Доставка

ПОРЪЧКА:

Всяка поръчка може да бъде направена по един от следните начини:

1) Онлайн чрез нашия сайт – препоръчително, за да можете да се възползвате от промоциите за онлайн покупки. Това се отнася и за клиентите, които са избрали да получат и платят техниката 'на място' в нашия офис в гр. Варна. Нa редовните клиенти препоръчваме да правят поръчките си като регистриран клиент, за да имат запомнени данните за следващи доставки. Повече за начините на поръчка през сайта и предимствата на всеки един от тях можете да прочетете в Общи условия.

2)На тел. 0878 84 7002 или 052 65 11 44

3) Email : admin@eta-sys.com

ЗАБЕЛЕЖКА: Всяка поръчка се потвърждава чрез телефонно обаждане от нас!

ДОСТАВКА:

Продуктите на фирма "ЕТА СИС" ООД са достъпни за цялата страна. За територията на Варна всеки продукт може да бъде взет на място от офиса ни на ул. „Капитан Райчо Николов“ 60 (сградата във вътрешния двор на блока). За останалите населени места доставката се извършва чрез куриерски фирми – "Еконт", Спиди или друг посочен от клиента куриер. Пратките се таксуват по актуалните тарифи на куриерските фирми и са за сметка на получателя. Срокът на доставка за страната е до 1 работен ден. Заявки, приети до 15:30ч., се изпълняват същия ден.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: 

1) На място - при покупки директно от офиса ни.

2) Чрез куриерска фирма - наложен платеж.

3) Предварително плащане по банков път - в този случай при поръчка не избирайте опцията за наложен платеж.

Подробно описание на начинните на поръчка и плащане ще намерите в нашите Общи условия, с които всеки потребител е длъжен да се запознае преди да направи поръчката си.